Kipingállak

Bemutatkozás

"Egy őszinte mosoly reményt, energiát ad. Ha őszinte mosolyt szeretnénk, akkor először is meg kell teremtenünk a megfelelő alapot hozzá."

Tendzin Gjaco

 

IMG_20150502_105239

Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, különösen a fiatalabb korosztállyal. Ezért is választottam hivatásomnak a kisgyermeknevelést, és dolgozom jelenleg is bölcsődében. Az a tisztaság, őszinteség, ami a kis porontyok lényéből fakad, emlékeztet arra, hogy a szürke hétköznapok csak addig nem színesek, amíg nem találunk vissza a gyermeki énünkhöz. Valahol erről szól az arcfestés és csillámtetoválás is. Kis játék, kis álmodozás, színek, vidámság. Mivel kiskorom óta kedvenc játékszereim a ceruza és az ecset voltak, ezért mikor rátaláltam az arcfestésre, éreztem, hogy kicsit hazatértem. Ennek a jól eső érzésnek és az ebből fakadó elszántságnak köszönhetően üdvözölhetlek ezen a weblapon kedves látogatóm.

Gyere és játssz velem! Álmodd meg, hogy ki szeretnél lenni és megfestem számodra, de ha csak egy kis hangulatos csillámra vágysz, akkor is jó helyen jársz. Én hiszek a mosoly erejében, de ahogy a fenti idézet is mondja, meg kell teremteni az alapot az őszinte mosolyhoz. Én készen állok rá. És Te?